NEGLEBEHANDLINGER

Husk at pleje dine negle!

Hos Claír Copenhagen kan vi hjælpe med at pleje dine negle, uanset om du er neglebider eller bare har besværlige negle. Vi har flere års erfaring og benytter kun produkter af højeste kvalitet.


En manicure behandling, som går ind under neglebehandlinger, er en betegnelse skønhedspleje af både hænder og negle, så de altid fremstår pæne, rene og nydelige. Dette er Clair Copenhagen eksperter inden for, og du kan derfor trygt overlade dette til os.

NEGLEBEHANDLINGER

Dine negle fortjener at fremstå så nydelige som muligt.

I dagens verden er det utroligt vigtigt, at man har velplejede hænder og generelt god hygiejne, da det vil udseende en vis form for signaler, og det danner dermed det førstehåndindtryk, som andre mennesker får af dig. Du kan booke en tid hos Clair Copenhagen nedenfor eller læse mere lige her.

Vi tilbyder en lang række neglebehandlinger såsom shellac, klassisk manicure og meget mere. Det er kun fantasien, der sætter grænser hos os, og du kan derfor altid kontakte os for at høre nærmere om en ydelse. Du kan allere nu booke din tid til en neglebehandling nedenfor.